Καινή Διαθήκη 
Ψαλμοί Δαυίδ 
Παλαιά Διαθήκη
Παιδική Βίβλος

Ακούστε ζωντανά

Chat Room - Radio

HTML tutorial

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος στις «Ιστορίες» του ΣΚΑΙ (VIDEO - 19/12/2017)


albanias papaxelas


Ο Αλέξης Παπαχελάς συνάντησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας  κ.κ. Αναστάσιο και συζήτησε μαζί του για το έργο του στα 25 χρόνια που ηγείται την Ορθοδοξίας στην Αλβανία.
Μια αποκλειστική Συνέντευξη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας  κ.κ. Αναστασίου παρουσιάσαν το βράδυ της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα: 00:00  οι «Ιστορίες» στον ΣΚΑΙ με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη, Παύλο Τσίμα και Τάσο Τέλλογλου.
Ο Αλέξης Παπαχελάς συνάντησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας και συζήτησε μαζί του για το έργο του στα 25 χρόνια που ηγείται της Ορθοδοξίας στην Αλβανία, την προσέλκυση πιστών, την Ανοικοδόμηση και Αναστήλωση των Ιερών Ναών και Ιερών Μονών, την Ανασύσταση όλων των Λειτουργικών Δομών της Εκκλησίας, αλλά και την ανθρωπιστική, Εκπαιδευτική και Πολιτιστική του Δράση.
Μίλησε επίσης για τα ζητήματα του Ελληνισμού στην Αλβανία και τις δικές του σχέσεις με την Αλβανική Κυβέρνηση, ενώ απάντησε στα σύγχρονα ζητήματα της οικονομικής κρίσης, της Παγκοσμιοποίησης αλλά και της συνύπαρξης της Δύσης με το Ισλάμ. 

«Ιστορίες», την Τρίτη τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: