Καινή Διαθήκη 
Ψαλμοί Δαυίδ 
Παλαιά Διαθήκη
Παιδική Βίβλος

Ακούστε ζωντανά

Chat Room - Radio

HTML tutorial

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Κάνε την αγάπη πράξη




ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ 



Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα αυτό να έχει επίπτωση σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, πόσο μάλλον στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, ο ΑΝΤ1, μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη πράξη», αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στοχεύει σε ενέργειες, και υποστηρίζει δράσεις, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μέγιστη προβολή, στην επίλυση άμεσων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και συνολικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Έχει ως στόχο να προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

Αυτό που κάνει όμως τη διαφορά στη συγκεκριμένη αλλά και σε όλες μας τις ενέργειες, είστε ΕΣΕΙΣ. Συνοδοιπόροι και πολύτιμοι σύμμαχοί μας, όλα αυτά τα χρόνια, μας στηρίζετε από την πρώτη στιγμή και μας βοηθάτε να προσφέρουμε βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Μπορείτε λοιπόν και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στέλνετε οποιοδήποτε περιστατικό πέσει στην αντίληψή σας και χρήζει άμεσης και ουσιαστικής φροντίδας. Σε αυτή τη φόρμα, πατώντας στο link:  www.antenna.gr/kanetinagapipraxi/form , συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας. 


Γιατί… εσείς κι εμείς μπορούμε να κάνουμε την αγάπη πράξη! 


Ο ΑΝΤ1 ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS 


ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ 



Φέτος τις γιορτινές ημέρες, από την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 έως και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 ενώνουμε για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις μας και δημιουργούμε μία αλυσίδα αλληλεγγύης και αγάπης με σκοπό να προσφέρουμε στα παιδιά του σήμερα ένα καλύτερο αύριο.
Ο ΑΝΤ1, μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη, πράξη», συμβάλλει με έμπρακτο τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους για ένα καλύτερο παρόν αλλά και μέλλον. Σε αυτή την κατεύθυνση, τη φετινή εορταστική περίοδο, προσπαθεί να προσφέρει τη διατροφή όλων των παιδιών και τη μαθησιακή υποστήριξη των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα «Παιδικά Χωριά SOS».
Στέλνοντας SMS με τη λέξη SOS ή/και καλώντας από σταθερό ή κινητό στον αριθμό 19820 (2€ + ΦΠΑ και το αναλογούν τέλος σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, αντίστοιχα) είτε από σταθερό ΟΤΕ στον αριθμό 901 11 164 164 (2,99€ +ΦΠΑ) στηρίζουμε τα «Παιδικά Χωριά SOS» και κάνουμε την αγάπη πράξη φροντίζοντας από κοινού παιδιά όλων των ηλικιών που έχουν ανάγκη.
Αυτά τα Χριστούγεννα ανοίγουμε την καρδιά μας για να μοιράσουμε χαρά και παραπάνω δύναμη σε παιδιά που την ονειρεύονται. Από όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρισκόμαστε, λειτουργούμε από κοινού για να καταφέρουμε να κάνουμε την αγάπη, πράξη.




Δεν υπάρχουν σχόλια: