Καινή Διαθήκη 
Ψαλμοί Δαυίδ 
Παλαιά Διαθήκη
Παιδική Βίβλος

Ακούστε ζωντανά

Chat Room - Radio

HTML tutorial

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση Στην «Καταφυγή» (17/12/2017 έως 06/01/2018)


Αποτέλεσμα εικόνας για Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση Στην «Καταφυγή»


Από το Κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης 


Για μια ακόμη χρονιά το Κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση για την ενίσχυση των σκοπών του κατά την Περίοδο των Γιορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.
Η Δωροέκθεση διοργανώνεται με την ευθύνη ομάδας παιδιών και νέων Εθελοντών, στην «Καταφυγή» (κοντά στην Κεντρική Πλατεία, οδ. Μεγανησίου 5, απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου).
Θα διαρκέσει από την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, ενώ θα παραμένει ανοιχτή καθημερινά, τα πρωινά από 10.00 π.μ. μέχρι 1.00 μ.μ. και τα απογεύματα από 6.00 μ.μ. μέχρι 8.00 μ.μ.

Τα εγκαίνια της «Δωροέκθεσης»

Τα εγκαίνια της Δωροέκθεσης θα πραγματοποιηθούν από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη  κ.κ. Θεόφιλο το μεσημέρι της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.30 μ.μ.
Παράλληλες δραστηριότητες:

• Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6.00 μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα της «Καταφυγής» θα παρουσιασθεί ένα ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. Η Παιδική Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεώς μας θα τραγουδήσει παραδοσιακά κάλαντα και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ θα πραγματοποιηθεί επίκαιρη προβολή με θέμα: «Η Γέννηση και η Βάπτιση του Θεανθρώπου με τη ματιά των Λευκαδίων αγιογράφων». Στη συνέχεια, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΗΛΟΥ που θα λειτουργήσει με τη βοήθεια του εργαστηρίου κεραμεικής "MARTINI”.


• Το απόγευμα της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ. θα προβληθεί η ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ «ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…», διάρκειας: 25 min, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά.


• Το βράδυ του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 8.00 μ.μ. θα προβληθεί για τους ενήλικες η επίκαιρη ταινία «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ», διάρκειας: 25 min, σε σκηνοθεσία του Ευθύμη Χατζή, βασισμένη στο κείμενο του Ηλία Βουλγαράκη «Ένας αναξιοπρεπής Θεός», σε διασκευή του π. Κων/νου Στρατηγόπουλου.


• Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι, θα επαναληφθεί το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΗΛΟΥ και η κατασκευή των Χριστουγεννιάτικων στολιδιών.


Προσκαλούνται όλοι, μικροί και μεγάλοι, να συμμετάσχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις και, αν έχουν τη δυνατότητα, να προμηθευτούν κάποια από τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το έργο της Εκκλησίας μας ανάμεσα στους νέους του τόπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: