Καινή Διαθήκη 
Ψαλμοί Δαυίδ 
Παλαιά Διαθήκη
Παιδική Βίβλος

Ακούστε ζωντανά

Chat Room - Radio

HTML tutorial

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ρούσσε κ.κ. Ναούμ (Πατριαρχείου Βουλγαρίας) και Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος στην Έδρα της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως (Μάρτιος 2019)


rouse filippon 1 

Φωτογραφίες: Νικόλαου Μαγγίνα | Οικουμενικό Πατριαρχείο

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου πραγματοποίησαν διαδοχικά, την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ρούσσε  κ.κ. Ναούμ, εκ της Εκκλησίας της Βουλγαρίας, και Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου  κ.κ. Στέφανος.
Ο Ιεράρχης της Εκκλησίας της Βουλγαρίας, που συνοδευόταν από Κληρικούς και λαϊκούς Συνεργάτες του, υπέβαλε τα Σέβη του προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό μας Πατριάρχη και ζήτησε την Πατριαρχική Ευλογία επί της ευκαιρίας της συμπληρώσεως πέντε Ετών από την Εκλογή του ως Μητροπολίτου Ρούσσε.
Κατά τη συνάντησή του με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό μας Πατριάρχη παρέστησαν ο Βουλγαρικής Καταγωγής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης  π. Χαράλαμπος Νίτσεβ, Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Προύσης, καθώς και μέλη των Βουλγαρικών Παροικιών της Πόλεως και της Αδριανουπόλεως.
Ακολούθως ο Παναγιώτατος Οικουμενικός μας Πατριάρχης  κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου  κ.κ. Στέφανο, ο οποίος συνοδευόταν από λαϊκούς Συνεργάτες του.
Ο Ιεράρχης, που Διαποιμαίνει μία από τις πλέον Ιστορικές Επαρχίες του Οικουμενικού Θρόνου, εκ των λεγομένων «Νέων Χωρών», ενημέρωσε τον Παναγιώτατο Πατριάρχη μας για τις Λατρευτικές και Επιστημονικές Εκδηλώσεις που θα Διοργανώσει η Ιερά Μητρόπολή του για τον Απόστολο των Εθνών Άγιο Παύλο, ο οποίος, στο πλαίσιο των Ιεραποστολικών Περιοδειών του, δίδαξε τον Ευαγγελικό Λόγο στην Αρχαία Πόλη των Φιλίππων.

rouse filippon 2 
rouse filippon 2 



Δεν υπάρχουν σχόλια: